Партньори

Партньори в България:

Солите на д-р Шуслер – Шуслерови соли България

Минералите са важни за организма ни, също както кислорода. Минералните соли изпълняват различни функции: те поддържат и регулират функционирането на органите и по този начин хармонизират нарушените функции. По този начин те улесняват пътя за възстановяване от различни усложнения и оказват витализиращ ефект върху цялостното състояние на организма. В края на 19-и век немският лекар д-р Вилхелм Хайнрих Шуслер открил 12-те основни минерални соли за лечението на различни неразположения. Както установил д-р Шуслер, солите трябва директно да достигнат до болните клетки – това е точното място, където са необходими.

Boiron България

Хомеопатията се променя и напредва всеки ден, под въздействието и благодарение на работата на хиляди лекари, научни работници, университетски и лабораторни кадри, които не престават да разширяват границите на своите познания за да повишат ефикасността на хомеопатичните медикаменти.

Служба по трудова медицина „СТМ- Формула Здраве” ООД гр. Бургас 

С удостоверение за регистрация №487/29.04.2011,  се грижи за спазването на Закона за здравословни и безопасни условия на труд ( ЗЗБУТ – 1999г.) –  на Вашето работно място. Политиката на нашата компания е преди всичко да защитава Вашите интереси и да отговаря на Вашите очаквания за надеждно партньорство! За Ваше улеснение нашия екип Ви обслужва на място на  посочения от Вас офисен адрес , в подходящо за Вас време.

Боуен терапия – Здраве Всеки Ден! – г-н Димитър Дичев

Техниката Боуен е много нежна форма на естествено лечение. За да можете да оцените нейната финост и дълбочина, трябва сами да почувствате терапията. Това е уникална форма на нервномускулно възстановяване. Тя работи не само чрез нервната система на структурно и мускулно ниво, но също чрез лимфната система и системата на кръвообращението.

Партньори на територията на Европейския съюз:

www.ibbu.at

Институтът за биосензорика и изследване влиянието на околната среда е основан  през 1997г.

www.imedis.at

Официален представител на „Имедис“ – Москва за територията на Европейския съюз. Сайтът е предназначен само за експерти.

https://www.solid-sol.com/

Рощок есенциите принадлежат към семейството на мулти-резонансната терапия чрез/или с ниско енергийната си информация. Това означава, че техните трептения могат да задействат фини регулаторни механизми, както върху грубото материално ниво – тяло, така и върху фините полета (душа, дух и морфогенетично поле). Те насочват организма към самоизлекуване. Рощок есенциите се приемат или нанасят обичайно в чист вид или разредени като работна смес.

http://ateliergluecksklee.at/

Г-жа Даниела Странски е творец на световно ниво. Нейното творчество разкрива пред всеки един от Вас нови и различни светове, природната красота, енергия и най-вече балансът който съществува и не трябва да бъде рушен!!! Насладете се на нейните изключителни картини.

Партньори извън Европейския съюз:

Имедис

Център за интелектуални медицински системи „Имедис“ – това е колектив състоящ се от сътрудници на Московския Енергетически Институт и лекари от различни специалности. Центърът има повече 20 годишен опит в разработването на апарати и програмни комплекси в областта на енергоинформационната медицина.

Кабинет на д-р Али Йозгюр

Фитотерапия и народна медицина, гр. Истанбул, Турция

http://www.vega-plusmed.kz/nash-kollektiv/makina-saule-karybaevna

Медицински център „Вега-плюс“ с ръководител д-р Сауле Макина, гр. Петропавловск, Казахстан

http://okc-zdorovie.narod.ru/

д-р Лариса Кондратьева, „Имедис“ терапевт, г. Димитровград, Русия

http://ergashaka.ru/

Азиатски лечител и лекар Ергашака, народна и нетрадиционна медицина, Узбекистан