Партньори

Партньори в България:

Солите на д-р Шуслер – Шуслерови соли България

Минералите са важни за организма ни, също както кислорода. Минералните соли изпълняват различни функции: те поддържат и регулират функционирането на органите и по този начин хармонизират нарушените функции. По този начин те улесняват пътя за възстановяване от различни усложнения и оказват витализиращ ефект върху цялостното състояние на организма. В края на 19-и век немският лекар д-р Вилхелм Хайнрих Шуслер открил 12-те основни минерални соли за лечението на различни неразположения. Както установил д-р Шуслер, солите трябва директно да достигнат до болните клетки – това е точното място, където са необходими.

Boiron България

Хомеопатията се променя и напредва всеки ден, под въздействието и благодарение на работата на хиляди лекари, научни работници, университетски и лабораторни кадри, които не престават да разширяват границите на своите познания за да повишат ефикасността на хомеопатичните медикаменти.

Национална пациентска организация „Инфоздраве“

Хората са най важното за хората. Екипът на пациентската организация вярва и работи за повишаване на образованието, информацията и достъпа до всяка информация, която може да научи човек на това да бъде в добро здраве. Ние работим от края на 20-ти век за това да намерим, да подготвим и да разпространим знание и опит за това как човек може да бъде здрав и пълноценен в личния и обществения живот.

Служба по трудова медицина „СТМ- Формула Здраве” ООД гр. Бургас 

С удостоверение за регистрация №487/29.04.2011,  се грижи за спазването на Закона за здравословни и безопасни условия на труд ( ЗЗБУТ – 1999г.) –  на Вашето работно място. Политиката на нашата компания е преди всичко да защитава Вашите интереси и да отговаря на Вашите очаквания за надеждно партньорство! За Ваше улеснение нашия екип Ви обслужва на място на  посочения от Вас офисен адрес , в подходящо за Вас време.

Партньори на територията на Европейския съюз:

www.ibbu.at

Институтът за биосензорика и изследване влиянието на околната среда е основан  през 1997г.

www.imedis.at

Официален представител на „Имедис“ – Москва за територията на Европейския съюз. Сайтът е предназначен само за експерти.

https://www.solid-sol.com/

Рощок есенциите принадлежат към семейството на мулти-резонансната терапия чрез/или с ниско енергийната си информация. Това означава, че техните трептения могат да задействат фини регулаторни механизми, както върху грубото материално ниво – тяло, така и върху фините полета (душа, дух и морфогенетично поле). Те насочват организма към самоизлекуване. Рощок есенциите се приемат или нанасят обичайно в чист вид или разредени като работна смес.

http://ateliergluecksklee.at/

Г-жа Даниела Странски е творец на световно ниво. Нейното творчество разкрива пред всеки един от Вас нови и различни светове, природната красота, енергия и най-вече балансът който съществува и не трябва да бъде рушен!!! Насладете се на нейните изключителни картини.

Партньори извън Европейския съюз:

Имедис

Център за интелектуални медицински системи „Имедис“ – това е колектив състоящ се от сътрудници на Московския Енергетически Институт и лекари от различни специалности. Центърът има повече 20 годишен опит в разработването на апарати и програмни комплекси в областта на енергоинформационната медицина.

Кабинет на д-р Али Йозгюр

Фитотерапия и народна медицина, гр. Истанбул, Турция

http://www.vega-plusmed.kz/nash-kollektiv/makina-saule-karybaevna

Медицински център „Вега-плюс“ с ръководител д-р Сауле Макина, гр. Петропавловск, Казахстан

http://okc-zdorovie.narod.ru/

д-р Лариса Кондратьева, „Имедис“ терапевт, г. Димитровград, Русия

http://ergashaka.ru/

Азиатски лечител и лекар Ергашака, народна и нетрадиционна медицина, Узбекистан