Hausmasse 2020

На Вашето внимание представяме доклада на д-р Танева, който тя изнесе в онлайн формат за поредна година на Hausmesse 2020 (Австрия). Сред лектори са също г-жа Никола Волгемут (създателка и собственик на компания Solid Sol – Австрия), проф. Ноеми Кемпе, д-р Шнедл Тони и др.

В линковете по-долу можете да откриете две версии – едната е на немски, а другата на руски. Със сигурност ще бъде интересно и полезно за Вас и Вашите близки!

на немски език
на руски език

Д-р Танева с официален доклад на 26 – та международна конференция в Москва

Д-р Танева за поредна година взе участие със свой доклад в международната конференция, която се провежда за 26 – та поредна година в Москва. Поради ситуацията в световен мащаб свързана с Ковид – 19, тя се проведе изцяло онлайн. Тези дни обаче, вече имаме възможността да се докоснем и до отпечатания книжен вариант на докладите от международната конференция, включително и този на д-р Танева.

Ще се радваме да Ви е интересно и полезно!

Международни онлайн семинар и конференция с доктори от цял свят

имедисНа 24 и 25 април д-р Танева имаше възможността да вземе участие в международните онлайн семинар и конференция, организирани от „Имедис“ – Русия. Сред основните теми бяха „Диагностичните възможности за прилагането на електро-пунктурния вегетативен резонансен тест на Имедис при остри респираторни инфекции“ и „Теоретични и клинични аспекти на прилагането на биорезонансната и мултирезонансната терапии“. Сред участниците и в двете онлайн събития бяха доктори от Русия, Унгария, Латвия, Австрия и др. Д-р Танева благодари за доверието на всички свои пациенти и обещава много скоро да приложи на практика новите знания, придобити от споделения международен опит!

Д-р Танева с доклад на международна конференция в Москва

Д-р Танева за поредна година участва  с доклад на международната конференция в Москва, организирана от Център „Имедис“ в гр. Москва.

ВОЗМОЖНОСТИ ПРИМЕНЕНИЯ АМПУЛ  ИНСТИТУТА БИОСЕНСОРИКИ И БИОЭНЕРГЕТИЧЕСКИХ ИССЛЕДОВАНИЙ ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ

РЕЗУЛТАТЫ  БИОРЕЗОНАНСНОЙ ТЕРАПИИ

В.М. Танева (ООО «Формула Здоровья», г. Бургас, Болгария)

„Наука должна быть веселая, увлекательная и простая.

Таковыми же должны быть и ученые!“
Петр Капица

ВВЕДЕНИЕ

Окружающий нас современный мир  меняется так быстро, что каждому из нас необходимо меняться самому. По данным исследований, современный человек решает проблему в два с половиной раза быстрее, чем его собрат из середины двадцатого века. Сами того не замечая, последнее десятилетие мы живём, думаем, анализируем на головокружительной скорости, как будто наш мозг вдруг стал стремительно  набирать обороты. Технологии сливаются и границы материального, цифрового и биологического миров стираются.

Continue reading

Лекция на д-р Райна Томова

Днес на 10 февруари 2019г. в гр.Бургас в хотел „Аква“, се проведе лекция на д-р Райна Томова, която е хомеопат с голям опит. Темата бе „Подходът към респираторните заболявания в контекста на нарастващата антибиотична резистентност и Хомеопатичните протоколи.“ Д-р Томова е преподавател, съосновател и управител на Европейската школа по клинична хомеопатия. Заместник – председател е на Българската Медицинска Хомеопатична Организация, която е най-голямото обединение на лекари-хомеопати в България.

Международен хомеопатичен симпозиум

На 17 и 18 ноември в гр. София се проведе Международен хомеопатичен симпозиум организиран от „Европейския комитет по хомеопатия“ и „Международната асоциация по ветеринарна хомеопатия“. В семинара взеха участие доктори и специалисти от над 20 страни, включително Латинска Америка.

С Даниела Странски

С прекрасната Даниела Странски – художник, творец, природолюбител и човек с голямо сърце☀️☀️☀️
За да се докоснете до нейното творчество, можете да разгледате официалния й сайт: http://ateliergluecksklee.at/

Изложение на компания „Рощок есенции“

По време на посещението си в Австрия, д-р Танева посети изложбената зала на компания „Рощок есенции„, с която си партнира вече 6-та година!

Международен семинар

От  28  до 30  септември 2018г. в  гр. Грац (Австрия) се проведе международен семинар, организиран от „Института по Биосензорика и Биоенергетично изследване на околната среда“. Институтът  работи в тясно сътрудничество с „Имедис“ (Русия- (Москва). На семинара присъстваха специалисти и доктори от Германия, Русия и Австрия, а България бе представена от д-р В. Танева. Лекционната част  бе  с водещ изключителната проф. Наоме Кемпе (учен от международна величина,изследовател и доктор).

Природата е най-големият лечител!!!

Пирин е едно от любимите места за разходка сред природата на нашия екип! Начело с д-р Танева, всяка есен се отправяме на едно изключително приятно и увлекателно пътешествие, съчетано с чист въздух и красотата на планинските пейзажи!!!