Лекция на д-р Райна Томова

Днес на 10 февруари 2019г. в гр.Бургас в хотел „Аква“, се проведе лекция на д-р Райна Томова, която е хомеопат с голям опит. Темата бе „Подходът към респираторните заболявания в контекста на нарастващата антибиотична резистентност и Хомеопатичните протоколи.“ Д-р Томова е преподавател, съосновател и управител на Европейската школа по клинична хомеопатия. Заместник – председател е на Българската Медицинска Хомеопатична Организация, която е най-голямото обединение на лекари-хомеопати в България.

Интервю за БНР – Бургас

Д-р Танев даде изключително интересно и полезно интервю за БНР – Бургас във връзка с превенцията на нашето здраве по време на грипната епидемия чрез народната медицина и хомеопатията! Интервюто можете да прослушате на линка на БНР Бургас!

http://bnr.bg/burgas/post/101069302/fizicheskata-aktivnost-i-dobrata-profilaktika-mogat-da-ni-spasat-ot-gripa?fbclid=IwAR1djAcXzgQaVBXpBjhbgq3WXsocBOVaHSTo06MlsI2Woo_EaGuWCl5T9Ho

Публични лекции на д-р Антон Танев

С удовлетворение изпращаме 2018г. Тя бе изключително наситена от събития и срещи. През 2018г. стартирахме една нова и интересна инициатива от лекции на здравна тематика, които бяха водени от д-р Антон Танев. Последната за тази година се проведе на 13.12.2018г. в конферентната зала на хотел „Атаген“. Очакваме Ви и през Новата 2019г.!!!

Международен хомеопатичен симпозиум

На 17 и 18 ноември в гр. София се проведе Международен хомеопатичен симпозиум организиран от „Европейския комитет по хомеопатия“ и „Международната асоциация по ветеринарна хомеопатия“. В семинара взеха участие доктори и специалисти от над 20 страни, включително Латинска Америка.

Пътуване до Израел

В средата на октомври месец д-р Танева осъществи  приключенско и дългоочаквано пътуване до Израел. Част от пътешествието включваше посещение на  Светите места, сред които Витлеем, Йерусалим и Божи гроб, река Йордан и др. Нека доброто, топлината на сърцата ни и вярата в Твореца никога не стихват!

С Даниела Странски

С прекрасната Даниела Странски – художник, творец, природолюбител и човек с голямо сърце☀️☀️☀️
За да се докоснете до нейното творчество, можете да разгледате официалния й сайт: http://ateliergluecksklee.at/

Изложение на компания „Рощок есенции“

По време на посещението си в Австрия, д-р Танева посети изложбената зала на компания „Рощок есенции„, с която си партнира вече 6-та година!

Международен семинар

От  28  до 30  септември 2018г. в  гр. Грац (Австрия) се проведе международен семинар, организиран от „Института по Биосензорика и Биоенергетично изследване на околната среда“. Институтът  работи в тясно сътрудничество с „Имедис“ (Русия- (Москва). На семинара присъстваха специалисти и доктори от Германия, Русия и Австрия, а България бе представена от д-р В. Танева. Лекционната част  бе  с водещ изключителната проф. Наоме Кемпе (учен от международна величина,изследовател и доктор).

Природата е най-големият лечител!!!

Пирин е едно от любимите места за разходка сред природата на нашия екип! Начело с д-р Танева, всяка есен се отправяме на едно изключително приятно и увлекателно пътешествие, съчетано с чист въздух и красотата на планинските пейзажи!!!

Лекция на графиня Волфскийл

На 18 септември в гр. Бургас се проведе изключително интересна лекция на прекрасната графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг на тема „Приложение на Шуслеровите мехлеми в лекарската практика“!!!